Naast voor de site noodzakelijke cookies waarvoor geen toestemming vereist is, maakt deze site ook gebruik van koppelingen met sociale media (Twitter, Facebook) om u in staat te stellen evenementen van deze website te delen via uw eigen social media accounts.
Op geen enkel moment heeft Stichting Concertcheck inzage in, of controle over uw social media-accounts. Voor deze toegevoegde functionaliteit moeten wij echter wel uw toestemming vragen.
ConcertCheck.nl
Concert aanmelden
dé muziekkalender voor de regio Alkmaar

Over Concertcheck

ConcertCheck, dé muziekkalender voor de regio Alkmaar

In en rond Alkmaar worden jaarlijks ruim 3.000 muziekvoorstellingen georganiseerd. In theaters, in de open lucht, in de kroeg, in kerken en op bijzondere locaties. De presentatie van dit geweldige aanbod staat nu op de website concertcheck.nl, zodat jij als muziekliefhebber geen muziekoptreden meer hoeft te missen. Je kunt je muzikale uitjes natuurlijk van te voren plannen, maar als je op een terrasje zit en benieuwd bent of er in de buurt nog iets speelt, check dan snel even op concertcheck.nl.

Concertcheck biedt muziekliefhebbers het complete overzicht van concerten, livemuziek en festivals in en rond Alkmaar. Zoek op plaats, muziekstijl of trefwoord en mis nooit meer een concert omdat je niet wist dat het er was.

We publiceren optredens in de regio Alkmaar; dat betreft de gemeenten Alkmaar, Heiloo, Bergen, Castricum, Uitgeest, Langedijk en Heerhugowaard. Omdat deze gemeenten zo groot zijn hebben we nog een aantal locaties toegevoegd om uit te kunnen selecteren; deze zijn Akersloot, Egmonden, Graft-De Rijp, Broek op Langedijk, Limmen, Schermer, Schoorl, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude en Sint Pancras. Ook muziekvoorstellingen uit Warmenhuizen en Obdam staan op ConcertCheck.

Steeds meer aanbieders van livemuziek en festivals uit de regio Alkmaar publiceren hun aanbod op concertcheck.nl. Van klassiek tot dance en leuke festivals, je vindt het op concertcheck.nl. Je kunt ook kiezen uit de genres blues, jazz, pop, rock, country, folk, musical en wereldmuziek. Omdat we het aantal keuzes beperkt moeten houden plaatsen we metal en punk bijvoorbeeld onder rock. En reggae, r&b, soul en easylistening onder pop. Dat klopt misschien niet helemaal, maar maakt het praktisch wel hanteerbaar.

We publiceren meer dan alleen de muziekagenda. Als je doorklikt op een concert komt alle relevante informatie in beeld. Je kunt op ConcertCheck geen tickets kopen, wel laten we zien hoe je aan entreekaarten komt. En we brengen ook in beeld of een optreden gratis toegankelijk is. Zo dragen we bij aan een beter muziekklimaat in de regio Alkmaar.

We hebben interesse om in contact te komen met alle aanbieders van levende muziek in de regio Alkmaar. Aanmelden van muziekvoorstellingen kan via www.concertcheck.nl/concertaanmelden/

Voor vragen en tips mail je met info@concertcheck.nl

 

 

Stichting ConcertCheck

Keesomstraat 10F
1821 BS Alkmaar
e-mail : info@concertcheck.nl /  secretariaat@concertcheck.nl
website : www.concertcheck.nl

KvK: 72623012
RSIN: 859177610
BTW: 859177610B01
IBAN: NL38 RABO 0333 084276
 

Doelstelling

De stichting heeft als doel het, ter bevordering van het culturele leven in Nederland, voorbereiden en verzorgen van een zo volledig mogelijke opgave van plaats, datum en tijdstip van muziekuitvoeringen in Nederland en de online publicatie hiervan, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of hen die deel uitmaken van organen van de stichting.
 

ANBI-status

Onze Stichting heeft de ANBI-status als culturele instelling, dit wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst is aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling'. Klik hier om te lezen welke voordelen dit voor u kan hebben.

Powered by
Klik voor de website van De Brouwerij
Klik voor de website van Grote Kerk Alkmaar
Klik voor de website van De Bakkerij
Klik voor de website van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Klik voor de website van Orgelfestival Holland
Klik voor de website van Alkmaars Bierhuis
Klik voor de website van Alkmaars Eigenste Festival
Klik voor de website van Groene Zwaan
Klik voor de website van Hein Jong Projectontwikkeling
Klik voor de website van Poppodium B3
Klik voor de website van Duinstreek Kamermuziek
Klik voor de website van Hal25
Klik voor de website van Music Centre Blue
Klik voor de website van Kunstgetij
Klik voor de website van Podium Victorie
Klik voor de website van Ruinekerk Bergen
Klik voor de website van Cool
Klik voor de website van Alkmaars Koffiehuis
Klik voor de website van Vrij Zijn Theater
Klik voor de website van TDH
Klik voor de website van Lindegracht concerten
Klik voor de website van Erkamp Boot Willemsen Notarissen
Klik voor de website van Zomer op het Plein
Klik voor de website van De Pilaren
Klik voor de website van Bergen Jazz en Sail
Klik voor de website van Holland Music Sessions
Klik voor de website van Alkmaar Marketing
Klik voor de website van Netweters
Klik voor de website van Proeflokaal Hop Heiloo
Klik voor de website van Koel310
Klik voor de website van Taverne
Klik voor de website van Karavaan
Klik voor de website van Theater de Vest
Klik voor de website van Cultuurkoepel Heiloo
Klik voor de website van Cultuurpark De Hout

Wist je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 3.000 muziekvoorstellingen worden georganiseerd?
De complete agenda van deze concerten staat op ConcertCheck.
Mis dus nooit meer een muziekoptreden, concert, muziek uitje of festival omdat je niet wist dat het er was!